Random Article


Star Trek/Transformers Cross-Over in de maak bij IDW

 

Posted 26/06/2018 by

IDW Publishing heeft alweer een nieuw crossoverproject in de maak: Star Trek Vs Transformers, een vierdelige miniserie door John Barber, Mike Johnson, Phillip Murphy en Leonardo Ito. Het wordt de eerste ontmoeting tussen de twee iconische sci-fi franchises en zal inspiratie putten uit de eerste Transformers-animatiereeks uit 1984 en Star Trek: The Animated Series (1973). Het verhaal wordt dus geïllustreerd in een toegankelijke, cartooneske stijl.

De crew van de USS Enterprise komt – aan de rand van een ruimtesector gecontroleerd door de Klingons – een noodsignaal op het spoor. Een dilithiummijn wordt aangevallen door Decepticons uit de 20ste eeuw. Het duurt daarna ook niet lang vooraleer Optimus Prime en zijn Autobots opduiken en het feestje kan losbarsten…

Beide franchises hebben tot hiertoe elkaar nog niet ontmoet, maar zijn elk niet vies van cross-overs en zeker niet onder IDW Publishing. De Transformers hebben inmiddels al cross-overs gehad met o.a. G.I. Joe, New Avengers, Action Man en M.A.S.K., terwijl de crew van de Enterprise al onder meer de X-Men, het Legion of Super-Heroes, Planet of the Apes en het Green Lantern Corps ontmoet hebben.

Star Trek Vs Transformers start in september.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.