Random Article


SPOILERS: Marvel verrast de X-fans compleet en onthult mysterieuze “Mr. and Mrs. X” X-Men-spin-off

 

Posted 20/06/2018 by

Opgelet, spoilers voor X-Men Gold #30!

Hoewel de afgelopen maanden in teken stonden van het huwelijk tussen Kitty Pryde en Colossus bij de X-Men, nam hun huwelijk in X-Men Gold #30 vandaag een hele andere wending. Kitty gaf haar geliefde Piotr het ja-woord uiteindelijk niet. Twee andere X-helden besloten dan maar in het huwelijksbootje te stappen.

Jawel, Gambit en Rogue die al jaren een knipperlichtrelatie hebben, houden voorlopig op met hun welles-nietesspelletje en zijn dus vanaf vandaag gehuwd. Meteen erna werd Mr. and Mrs X van Kelly Thompson (Jem and the Holograms, A-Force) en artiest Oscar Bazaldua aangekondigd waarin het koppel samen avonturen zal beleven. Het eerste deel verschijnt volgende maand.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.