Random Article


Stranger Things Comics in de maak bij Dark Horse

 

Posted 19/06/2018 by

Gezien de populariteit van de cultreeks op Netflix hadden we dit nieuwtje al veel eerder verwacht, maar er komen inderdaad Stranger Things-comic aan. Dark Horse Comics heeft de licentie te pakken en zal de komende jaren verhalen publiceren over de mysterieuze wereld in Hawkins, Indiana.

De eerste comic heet simpelweg Stranger Things – in handen van schrijfster Jody Houser en artiest Stefano Martino – en is een vierdelige minireeks die het verhaal van seizoen één aanvult. Concreet gaat het over Will Byers en zijn avonturen in het Upside Down. De reguliere cover is van Aleksi Briclot (New Avengers, Maskemane), de variants van onder meer Kyle Lambert en Rafael Albuquerque.

Het eerste deel verschijnt op woensdag 26 september.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.