Random Article


Over de huidige situatie van Marvel’s Stan Lee…

 

Posted 15/06/2018 by

Via de publieke archieven van het Amerikaanse gerechtssysteem besloot YouTuber TheQuartering het proces van Stan Lee en zijn voormalige “manager” en vertrouweling, Keya Morgan te becommentariëren. In de “Statement of facts” wordt immers ingegaan op Lee’s huidige situatie. Zo heeft de 95-jarige Marvel-legende problemen bij het lezen en horen en heeft hij continu verpleging nodig. Ook lijkt hij opvallend beïnvloedbaar ten gevolge van een zwak kortetermijngeheugen. Maar laten we eerlijk zijn: de man is 95 jaar en toch nog steeds actief op Twitter. Het kan erger.

Door zijn situatie is hij echter een makkelijke prooi voor mensen met minder oprechte verlangens. Lee blijft natuurlijk een multimiljonair die voor zijn dagelijkse taken steunt op een financieel team. Na de dood van zijn vrouw vorige zomer zou Keya Morgan zich ingewerkt hebben in het leven van Stan Lee en zou hem nadien geïsoleerd hebben van zijn vroegere vertrouwelingen.

Dat gewelddadige optreden aan Stan Lee’s woning in Los Angeles zou ook een valse 911-call geweest zijn van Morgan. Politie-agenten voerden immers een onderzoek uit naar het welzijn van Lee en waren met hem in privégesprek. Toen Morgan dat vernam, zou hij het valse telefoontje gepleegd hebben, vermoedelijk om die conversatie op te breken. Op elf juni werd Morgan hiervoor gearresteerd door de Los Angeles Police Department, waarna Stan Lee gerechtelijk tegen hem beschermd werd via een tijdelijk contactverbod. Die bescherming liep echter af op 13 juni dewelke nu permanent verlengd zou kunnen worden. De volledige video kan je hier bekijken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.