Random Article


Marvel’s The Wasp krijgt nog eens een eigen comic

 

Posted 15/06/2018 by

Met Ant-Man & The Wasp in het verschiet én een prominente rol voor Janet Van Dyne in Tony Stark: Iron Man in september zat het eraan te komen. In oktober krijgt The Wasp nog eens een eigen ongoing: The Unstoppable Wasp van schrijver Jeremy Whitley en Gurihiru (The Unbelievable Gwenpool). Whitley schreef ook in 2017 even de Unstoppable Wasp-comic.

De comic focust echter wel op Nadia Van Dyne, de dochter van Hank Pym en zijn eerste vrouw, die voor het eerst opdook in 2016. Samen met de Agents of G.I.R.L. zal voor Janey Van Dyne wel een belangrijke rol weggelegd zijn.

Het eerste nummer verschijnt woensdag 3 oktober.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.