Random Article


Gigantische Conan the Barbarian-omnibus komt er in januari 2019 aan

 

Posted 15/06/2018 by

In januari 2019 zal Conan the Barbarian in volle glorie terugkeren bij Marvel. Vooraleer ze daar een nieuwe ongoing lanceren, komt de Amerikaanse uitgeverij eerst met een gigantische bundeling: Conan the Barbarian: The Original Marvel Years Omnibus

Het boek zal de verhalen van Roy Thomas, Barry Windsor-Smith, John Jakes, Michal Moorcock, James Cawthorn en artiesten Barry Windsor-Smith met Gil Kane en John Buscema omvatten en opgebouwd worden uit Conan the Barbarian #1-26 (1970-1973), materiaal uit Savage Tales #1 en #4, Chamber of Darkness #4, en tenslotte Conan Classic #1-11.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.