Random Article


Tom King en Clay Mann ontketenen in september DC’s nieuwste Crisis: “Heroes in Crisis”

 

Posted 14/06/2018 by

In januari hintte DC’s go-to-schrijver en mirakelauteur Tom King (Miracle Man, Batman) al naar een nieuwe Crisis toen hij enkele panels uit DC’s klassieke Crisis on Infinite Earths (1986) deelde. Bij deze is het officieel. Samen met zijn Batman-collega/artiest Clay Mann zal hij Heroes in Crisis realiseren. Het wordt een zevendelige minireeks en de eerste “Crisis” sinds de start van het DC Rebirth-initiatief.

De eerste details onthullen alvast Sanctuary, een crisiscentrum voor DC’s helden dat opgebouwd werd uit Superman’s Kryptoniaanse technologie, Wonder Woman’s mysticisme en Batman’s indrukwekkende kapitaal. Vanuit zijn eigen CIA-achtergrond zal King hier dieper ingaan op posttraumatische stressstoornissen en de impact ervan op superhelden. Het is eens iets anders dan de typisch kosmische en grootse Crisis-reeksen uit het verleden, op Identity Crisis (2004) na dan. Net zoals Identity Crisis, wordt Heroes in Crisis ook een moordmysterie. Belangrijke rollen worden weggelegd voor o.a. Booster Gold en Harley Quinn.

Heroes in Crisis debuteert op woensdag 26 september.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.