Random Article


Ethan Van Sciver stapt op bij DC Comics

 

Posted 14/06/2018 by

Gisterenavond kondigde sterartiest Ethan Van Sciver officieel zijn vertrek aan bij DC Comics. Sinds 1998 werkte de tekenaar bij de Amerikaanse uitgever, maar vanaf nu zal hij zich toeleggen op zijn eigen comic, Cyberfrog. Even ging Van Sciver ook aan de slag bij Marvel in de vroege jaren 2000.

De afgelopen jaren werkte Van Sciver op de grootste namen en superhelden, vaak samen met Geoff Johns, waaronder Green Lantern: Rebirth en The Flash: RebirthIn een eigen YouTube-video verduidelijkte de Trump-aanhanger zijn redenen en politieke frustraties en duidelijke weigering tegen opgelegd zwijgen. Ook Mark Waid krijgt even een vermelding:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.