Random Article


Spidey goes “Back in Black” naar de jaren tachtig in Amazing Spider-Man Annual #1

 

Posted 12/06/2018 by

“Wanneer Spider-Man terugkeerde vanop de buitenaardse wereld jaren geleden, kwam hij niet alleen terug met meer ervaring, maar ook nog eens met een nieuw kostuum. Peter leerde al snel dat het meer dan was dan een pak. Het was een levende symbiote die permanent met hem wou versmelten. Hoewel hij uiteindelijk het wezen zou verstoten en zo Venom zou creëren, had de symbiote blijkbaar eigen nachtelijke avonturen en ideeën.”

Dat is hoe Marvel vannacht The Amazing Spider-Man Annual #1 van schrijver Saladin Ahmed (Black Bolt) en artiest Garry Brown (Iron Patriot) aankondigde. Het belooft een feeëriek avontuur te worden dat nog nooit eerder verteld werd en past binnen de Spidey-avonturen uit de jaren tachtig.

De comic verschijnt op woensdag 19 september.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.