Random Article


Review: The Immortal Hulk #1

 
 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkter:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Covertekenaar:
 
Coverprijs: $4.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
2 total ratings

 

Op zijn best


Joepie, de Hulk is opnieuw boeiend! Gewelddadig. Angstaanjagend.

Op zijn slechtst


Echt los gaat de groene gigant nog niet.


Joepie, de Hulk is opnieuw boeiend! Marvel’s groene gigant is niet langer grote vriendelijke loebas. Hulk is wederom een afschrikwekkend monster en dat is hoe de Hulk hoort te zijn.

Posted 10/06/2018 by

 
Full Article
 
 

Bruce Banner can die. But then… there’s that other guy.

Met duidelijke horrorinvloeden brengen Al Ewing (Avengers: No Surrender) en artiest Joe Bennett Marvel’s groene gigant – figuurlijk – terug tot leven. Misschien is hij al even echt onder de levenden, maar een eigen goede titel komt er nu schijnbaar ook nog eens aan dankzij The Immortal Hulk.

Sinds zijn dood in Civil War II heeft de nu eens overleden, dan eens teruggebrachte Bruce Banner/de Hulk weer heel wat avonturen meegemaakt. Nu is hij op de dool en wil hij het liefste van al met rust gelaten worden. Wanneer hij betrokken raakt bij een gewelddadige overval, kan de voormalige Avengers niets anders dan ingrijpen.

Wat is The Immortal Hulk een opvallend gewelddadige en terwijl ook serieuze comic. Slachtoffers vallen links en rechts, maar vooral de rauwe actie met de Hulk zelf doet de ogen openen: deze (anti)held is er eentje die je hoort te vrezen. Hoe zou je zelf zijn als een gigantische spierbundel op je afraast?

 

De opbouw van de actievolle pagina’s die toch nog net wat aan de verbeelding te wensen laten à la Jaws, complementeren perfect de horrorsfeer die Ewing hier opbouwt. Bennet schittert niet alleen bij de actiescènes of de splash pages, maar excelleert ook bij die knappe close-ups van een gestoorde Hulk.

 

De Hulk is niet langer grote vriendelijke loebas. Hulk is wederom een afschrikwekkend monster en dat is hoe de Hulk hoort te zijn. Verplicht leesmateriaal van Ewing en Bennett, al is het maar voor die art op pagina’s 20 en 21. Joepie, de Hulk is opnieuw boeiend!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.