Random Article


DC’s Vertigo-imprint keert terug naar diens roots met deze nieuwe comicbookreeksen

 

Posted 07/06/2018 by

Om de vijfentwintigste verjaardag van Vertigo te vieren lanceert DC Entertainment zeven nieuwe reeksen en laat het het imprint terugkeren naar diens roots. Opnieuw zullen meer controversiële en sociaal relevante projecten van atypische creatieve teams gerealiseerd worden. Samen met de aangekondigde Sandman Universe-lijn zullen zij de grondslag vormen voor de toekomst van Vertigo:

Border Town van Eric M. Esquivel en Ramon Villalobos – Na een plotse barst in de aardkorst duikt een schijnbaar Mexicaans folklore-leger op en valt het Arizona binnen. Ongetwijfeld een gewaagde en politiek geladen comic! Verschijnt in september.

Hex Wives van Ben Blacker en Mirka Andolfo – “Vrouwen. Ze zijn te gevaarlijk en moeten getemd worden.” Een samenzwering van mannen zet een groep heksen naar hun hand en maakt er huisvrouwen van. Dat kan niet blijven duren. Verschijnt in oktober.

American Carnage van Bryan Hill en Leandro Fernandez – Een thriller rond de biraciale FBI-agent Richard Wright, die als een blanke man kan doorgaan en infiltreert bij een racistengemeenschap, verantwoordelijk voor de moord op zijn partner. Verschijnt in november.

Goddess Mode van Zoë Quinn en Robbi Rodriguez – In de nabije toekomst wordt de mensheid geregeerd door een goddelijke A.I. Slechts één jonge vrouw staat in voor de tech support, maar ontdekt al snel enkele schokkende geheimen. Het eerste deel van dit Matrix-achtige verhaal komt er in december aan.

High Level van Rob Sheridan en Barnaby Bagenda – Honderden jaren nadat de wereld verging en de menselijke beschaving zich opnieuw organiseerde, moet een vrouwelijke antiheldin een nieuw continent boordevol mysterie en gevaar doorkruisen om een jonge messias te begeleiden naar de mythische stad, High Level. Deze comic komt er in 2019 aan.

Safe Sex van Tina Horn en Mike Dowling – Een dystopisch scifi-verhaal over enkele individuen die vechten voor vrijheid en liefde in een wereld waar seks gemonitord en gecontroleerd wordt door de overheid. Staat gepland voor 2019.

Second Coming van Mark Russell en Richard Pace – God zendt Jezus naar onze planeet zodat hij het superheldenvak kan leren van Sun-Man, de zoon die God eigenlijk altijd al wou. Eens toegekomen ontdekt de Messias echter dat de Aarde drastisch veranderd is en dat wil hij rechtzetten! Ook deze comic komt er in 2019 aan.

De nieuwe lijn Vertigo-comics start in september.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.