Random Article


Mighty Morphin Power Rangers: Soul of The Dragon introduceert de zoon van Tommy Oliver

 

Posted 06/06/2018 by

BOOM! Studios kondigde onlangs Mighty Morphin Power Rangers: Soul of The Dragon aan. Het wordt een originele graphic novel binnen hun Power Rangers-comicbookuniversum die zal ingaan op de populaire Tommy Oliver/Green Ranger. Het verhaal dat volgt op Olivers tijd als de Black Dino Ranger in Dino Thunder, introduceert bovendien zijn zoon die vermist wordt. Het is het begin van een epische zoektocht voor de voormalige Groene Ranger.

Soul of the Dragon wordt geschreven door MMPR-veteraan Kyle Higgins en getekend door Giuseppe Cafaro (Justice League vs. Suicide Squad). Acteur Jason David Frank, al jaren de live-action Tommy Oliver, is ook betrokken bij het project.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.