Random Article


George R.R. Martin onthult Teaser Trailer voor Game of Thrones-prequel

 


Posted 02/06/2018 by

Het is niet het langverwachte The Winds of Winter waarmee hij na zeven jaar zijn boekenreeks A Song of Fire and Ice zou verderzetten, maar schrijver George R.R. Martin kondigde wel aan dat dit jaar nieuw materiaal van hem zal verschijnen. Dat wordt een prequel op A Song of Fire and Ice (ook wel de basis voor HBO’s Game of Thrones-tv-serie) genaamd Fire and Blood.

Fire and Blood zal 640 pagina’s beslaan en verschillende kortverhalen bevatten waarin de ‘definitieve’ geschiedenis van de Targaryens in Westeros uit de doeken zal gedaan worden. Het zou het eerste deel van twee dergelijke volumes zijn en de geschiedenis van de Targaryen-koningen vanaf Aegon I (the Conquerer) tot Aegon III (the Dragonbane) vertellen. Interessant genoeg wordt Fire and Blood een “in-universe”-vertelsel dat pakweg Jon Snow of Daenerys Targaryen ook zouden kunnen gelezen hebben.

Het boek verschijnt in november.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.