Random Article


Dynamite komt met gelimiteerde en gesigneerde bundels voor The Boys

 

Posted 01/06/2018 by

In de sollicitations van juni voor de maand augustus dook een onverwachte verrassing op. Dynamite Entertainment komt doorheen augustus met gelimiteerde en gesigneerde bundels van The Boys van Garth Ennis (Preacher) en Darick Robertson (Transmetropolitan). De gesigneerde reprints van de twaalf volumes – zonder extra kost – komen ter ere van de live-action tv-reeks bij Amazon en kan je hier bestellen:

The Boys (gesigneerd) bij Archonia.com

The Boys ging in 2006 van start bij DC’s Wildstorm-imprint, maar verhuisde vanwege de expliciete content al snel naar Dynamite Entertainment. Hier kende de reeks 72 delen tussen 2006 en 2012, alsook enkele miniseries. The Boys gaat over een black-ops CIA-team met superkrachten, dewelke hardhandig een wereld vol DC- en Marvel-achtige superhelden met overdreven sterallures in het oog houden en – indien nodig – een kopje kleiner maken. Het is één van de meest gewelddadige en seksueel expliciete (én grappige) comics van de afgelopen jaren, maar toont tegelijk heel wat bekende superheldenarchetypes en spetterende blockbusteractie.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.