Random Article


Eerste Trailer voor “The Magic Order” van Mark Millar & Olivier Coipel bij Netflix

 


Posted 31/05/2018 by

Netflix en Mark Millar hebben vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor The Magic Order. De comic van de Schotse schrijver van o.a. Wanted, Kick-Ass, Kingsman, Superman: Red Son, Old Man Logan en artiest Olivier Coipel (Thor, Siege) zal zes delen kennen en wordt de allereerste Millarworld-reeks nadat de uitgeverij werd opgekocht door Netflix. Met andere woorden, verwacht ook maar snel een live-action Netflix-serie.

Zoals vele Millarworld-projecten, belooft The Magic Order een R-rated, volwassen cinematografische fantasycomic te worden die makkelijk omschreven kan worden als “Franchise A meets Franchise B”. Deze keer is het Harry Potter meets The Sopranos. Een fantasycomic met tovenaars en maffiosi dus. In de wereld van The Magic Order bestaat er een geheime orde tovenaars opgemaakt uit vijf families die de wereld generaties lang in het geheim veilig hebben gehouden. Maar dan duikt er een dreiging op die hen één voor één viseert.

Het eerste deel verschijnt op woensdag 13 juni.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.