Random Article


Marvel-artiest Stuart Immonen houdt ermee op na Amazing Spider-Man #800

 

Posted 30/05/2018 by

Stuart retired after finishing this issue. 

Dat is hoe inkter Wade von Grawbadger vandaag onthulde dat artiest Stuart Immonen ermee ophoudt na Amazing Spider-Man #800. We hopen alvast dat het slechts een tijdelijk vertrek uit de comicbookindustrie is. De volledige post over het pensioen van de Canadese artiest vind je hieronder terug.

Immonen werkte aan heel wat reeksen, had langdurige runs en deed zowat werk op de bekendste personages. Vermeldenswaardig zijn zijn Adventures of Superman, All-New X-Men, Legion of Superheroes, Ultimate Spider-Man, NextWave, Action Comics, Star Wars, Valor, Avengers, Thor, New Avengers, Fear Itself, maar ook Empress met Mark Millar en Moving Pictures en Russian Olive to Red King samen met zijn vrouw Kathryn Immonen. Sinds 2002 was hij een Marvel-exclusieve artiest.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.