Random Article


Wordt de launch van DC’s Black Label-lijn uitgesteld?

 

Posted 27/05/2018 by

Wie de sollicitations van DC Comics wat in de gaten heeft gehouden, merkte ongetwijfeld een opmerkelijke afwezige op: Superman: Year OneDe comic van Frank Miller (300, Sin City en The Dark Knight Returns) en John Romita Jr. (The Punisher, Amazing Spider-Man, Iron Man) zou in augustus immers verschijnen – en dus in de huidige sollicitations moeten opduiken – en het beginpunt worden van het Black Label.

Natuurlijk moet het niet vreemd aandoen dat een project van Frank Miller wordt verlaat. Dat gebeurde ook al meermaals met zijn andere comics. Zo verscheen dit voorjaar tegen alle verwachtingen in de sequel op 300 die al verschillende jaren in de maak is. Wanneer het Black Label en diens eerste titel, Year One, dan toch gepubliceerd worden, is nog niet geweten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.