Random Article


EXCLUSIEF: Eerste Kijk op Virus 3: Absolute Power toont Brainfreeze Coffee & Comics

 

Posted 25/05/2018 by

Vers van de pers en recht van de creatieve geest achter Virus hebben we enkele exclusieve details voor Virus 3: Absolute Power. Zo zal het derde deel in de Belgische zombie-sensatie van Patrick Cornelis openen met een speciale splash page, opgebouwd uit vier inklapbare onderdelen. Dat zijn dus niet één, twee of drie, maar wel vier aaneengeschakelde pagina’s  met weer heel wat magische awesomeness.

Als kers op de taart zal ook de koffie- en comicbookshop Brainfreeze Coffee & Comics een belangrijke rol spelen in de strip, waarvan je hieronder al een eerste glimps kan bewonderen.  De zombie-versie van Steven “Malkavian” Claes kan uiteraard niet ontbreken. Momenteel zijn de laatste dagen ingegaan voor de Kickstarter-campagne die op vrijdag 1 juni eindigt. Een release staat gepland voor september. Meer informatie vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.