Random Article


Tobias Beckett uit Solo: A Star Wars Story krijgt eigen Marvel-one-shot

 

Posted 24/05/2018 by

Het wordt een jaarlijkse gewoonte, maar ook de nieuwste Star Wars-spin-off, Solo: A Star Wars Storykrijgt een tie-in comic. Het personage van Woody Harrelson, de leermeester-figuur Tobias Beckett, zal immers in augustus een eigen one-shot dragen. Star Wars: Beckett van Gerry Duggan en artiesten Will Sliney (Scarlet Spider), Edgar Salazar en Marc Laming zal het personage eenmalig verdiepen en ook ingaan op Enfys Nest. Eerder verscheen er ook al een Lando Calrissian-comic gebaseerd op Donald Glovers vertolking.

De comic verschijnt woensdag 15 augustus. Een cover werd nog niet onthuld.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.