Random Article


Kelley Jones tekent opnieuw DC’s Dark Knight in Batman: Kings of Fear

 

Posted 22/05/2018 by

Kelley Jones bracht in de jaren 90 zijn eigen donkere interpretatie van DC’s Dark Knight in o.a. de Knightfall-verhaallijn en de Batman Vampire-specials en werd al snel één van de definitieve Batman-artiesten van dat decennium. In de zesdelige miniserie Batman: Kings of Fear, die in augustus van start gaat bij DC Comics, zal Jones herenigd worden met  de Caped Crusader en Batman-schrijver/redacteur Scott Peterson. In de reeks krijgen we een nieuwe confrontatie tussen Batman en de Scarecrow, dewelke een rel ontketent in Arkham Asylum.

Batman: Kings of Fear #1 ligt in augustus in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.