Random Article


DC laat de Super Sons terugkeren in augustus

 

Posted 22/05/2018 by

Deze maand zal Super Sons, de DC Rebirth-serie rond Jonathan Kent/Superboy en Damian Wayne/Robin eindigen met deel #16. In augustus komt er echter al een nieuwe reeks. Adventures of the Super Sons wordt een 12-delige maxiserie, dewelke zich afspeelt na de Super Sons-reeks, de onlangs uitgekomen Superman Special en de grote herlancering van Superman onder Brian Michael Bendis in The Man of Steel. De zonen van Superman en Batman krijgen hier te maken met The Gang, een groep kinderen van een andere planeet die opkijken naar enkele villains uit het DC-universum.

Adventures of the Super Sons #1 wordt gemaakt door Peter J. Tomasi en Carlo Barberi en ligt in augustus in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.