Random Article


Marvel onthult de identiteit van Requiem in Infinity Wars #2

 

Posted 21/05/2018 by

Een korte introductie tot het mysterieuze personage en de promoposters die haar introduceerden, somden we al op, maar het uiteindelijke antwoord komt er pas deze zomer aan. Marvel teasede vandaag de onthulling van wie Requiem nu net is in Infinity Wars #2.

Infinity Wars van Gerry Duggan (Deadpool, Uncanny Avengers), tekenaar Mike Deodato Jr. (Amazing Spider-Man) en colorist Frank Martin (Old Man Logan) werd geïnspireerd door de vorige Infinity Gauntlet/Infinity War-saga uit de jaren 90 en de hierop gebaseerde live-action blockbuster Avengers: Infinity War. Uiteraard draait het allemaal rond de Infinity Stones, zes machtige artefacten die verzameld zullen worden door verschillende Marvel-helden en -schurken.

Infinity Wars zal in juli van start gaan (na een Prime-prequel) en volgt zo op de onafgebroken stroom aan Infinity Countdown-one-shots en Infinity Prime-inleidingen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.