Random Article


Stan Lee klaagt zijn voormalig bedrijf POW! Entertainment aan

 

Posted 17/05/2018 by

Marvel-legende Stan Lee ligt in proces met zijn eigen creatie POW! Entertainment. Zijn partners bij het bedrijf, CEO Shane Duffy en medestichter Gill Champion zouden hem misleid hebben waardoor hij de exclusiviteitsrechten voor zijn naam en aanverwanten zou hebben overgelaten. Een andere bron sprak van schriftvervalsing.

Daarom eist Lee nu een schadeclaim van één miljard dollar. In 2017 werd het bedrijf overgelaten aan het Chinese Camsing International, maar daar had de auteur zelf geen idee van en werd tijdens een moeilijke periode in zijn leven zo misbruik van hem gemaakt. Hopelijk wordt dit snel uitgeklaard ten voordele van de 95-jarige.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.