Random Article


Marvel’s Deadpool en Cable vormen opnieuw een team in Cable & Deadpool Annual #1

 

Posted 13/05/2018 by

Kwestie van in te spelen op de hype voor Deadpool 2 kondigde Marvel dit weekend een nieuwe team-up-comic voor Deadpool en Cable aan. In Cable & Deadpool Annual #1 keren de twee onverwachte partners terug voor een verhaal van David F. Walker en Paco Diaz terwijl verschillende artiesten ingeschakeld zullen worden voor het artwork.

In 2004 ging bij Marvel de Cable & Deadpool-comicbookreeks van start waarin de tijdreizende mutante soldaat en de Merc with a Mouth een soort buddy cop-relatie onderhielden. De reeks verkreeg doorheen de jaren dankzij diens mix van absurde humor en actie een stevige groep fans.

Cable & Deadpool Annual #1 verschijnt op woensdag 15 augustus.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.