Random Article


Nieuwe Featurette voor ‘Wolverine: The Long Night’

 


Posted 10/05/2018 by

In september plant Marvel een bredere release van Wolverine: The Long Night, hun scripted podcast of ook wel een modern radioprogramma. Om dat nieuwtje in de bloemetjes te zetten gaf de Amerikaanse uitgever een featurette vrij die focust op acteur Richard Armitage. Hij vertolkt immers Logan/Wolverine!

In Wolverine: The Long Night gaan agenten Sally Pierce en Tad Marshall op onderzoek in het dorpje Burns, Alaska naar een mysterieuze seriemoordenaar. Hun hoofdverdachte? De eenzaat ‘Logan’. De tiendelige reeks ging in midden maart van start op Stitcher, de podcast-app bij uitstek, maar zou later in september dit jaar wijdverspreid worden via andere kanalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.