Random Article


Nieuwe Teasers voor Marvel’s Infinity Wars

 

Posted 07/05/2018 by

De afgelopen dagen heeft Marvel enkele teasers vrijgegeven voor Infinity Wars, het nieuwste event bij de Amerikaanse uitgeverij. De kosmische cross-over werd geïnspireerd door de vorige Infinity Gauntlet/Infinity War-saga uit de jaren 90 en de hierop gebaseerde live-action blockbuster Avengers: Infinity War. Uiteraard draait het allemaal rond de Infinity Stones, zes machtige artefacten die verzameld zullen worden door verschillende Marvel-helden en -schurken.

Het creatieve team van dienst bestaat uit schrijver Gerry Duggan (Deadpool, Uncanny Avengers),tekenaar Mike Deodato Jr. (Amazing Spider-Man) en colorist Frank Martin (Old Man Logan). Infinity Wars zal in juli van start gaan (na een Prime-prequel) en volgt zo op de onafgebroken stroom aan Infinity Countdown-one-shots en Infinity Prime-inleidingen. We dachten dat dat vertrek van Axel Alonso meer zou betekenen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.