Random Article


Overzicht: Amazing Spider-Man #800 en de tien Marvel Variant Covers

 

Posted 30/04/2018 by

Brengt Marvel te veel variant covers uit? Wanna catch ‘m all? Kan je door het bos de bomen niet meer zien? De afgelopen weken kondigde men bij Marvel verschillende frontpagina’s aan voor Amazing Spider-Man #800 en een handig overzicht leek ons dan ook onontbeerlijk.

Voor dit speciale jubileum voor ieders favoriete webspinner creëerden allerlei iconische tekenaars covers. Hieronder alvast een visuele voorstelling van de tien die bij de uitgever zelf worden uitgegeven; bestellen kan via de knop hieronder:

Amazing Spider-Man #800 bij Archonia.com

 

JOHN CASSADAY & FRANK CHO

 

 

GREG LAND & MOEBIUS

 

TERRY DODSON & RON FRENZ

 

PAOLO RIVERA & NICK BRADSHAW

 

JOHN ROMITA SR. & MARK BAGLEY

 

De comic verschijnt op woensdag 30 mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.