Random Article


DC Comics onthult de covers voor Superman #1 en Action Comics #1001 van Bendis!

 

Posted 17/04/2018 by

DC Comics onthulde onlangs de covers voor de opkomende Superman-comics geschreven door Brian Michael Bendis. Na zijn zesdelige minireeks Man of Steel zal hij de vaste auteur worden op Superman – dat in juli zal relaunchen met een nieuwe nummer één en tekenwerk van Ivan Reis– én Action Comics (met artiest Patrick Gleason) waarvan #1001 dan zal verschijnen. De eerste reeks zal op “Superman” focussen, de tweede op “Clark Kent”. De covers van respectievelijk Ivan Reis en Patrick Gleason vind je hierboven.

Superman #1 verschijnt op woensdag 11 juli, Action Comics #1001 op woensdag 25 juli.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.