Random Article


Nightwing leidt nieuwe Titans na DC’s Justice League: No Justice

 

Posted 15/04/2018 by

DC’s Titans-reeks neemt een korte pauze tijdens het Justice League: No Justice-evenement, waarin teamleider Nightwing samen met Task Force X-bazin Amanda Waller een Justice League-team op Aarde zal samenstellen. Na de gebeurtenissen van No Justice, keert Titans terug onder Dan Abnett en Brandon Peterson. Dick Grayson/Nightwing zal een nieuwe incarnatie van de Titans leiden, met mainstays Donna Troy, Beast Boy en Raven, alsook Miss Martian en Steel (Natasha Irons, nicht van de oorspronkelijke Steel). Het team zal te maken krijgen met de gevolgen van No Justice en een Metagene-pandemie die de Aarde overspoelt.

Titans #23 ligt in juli in de winkelrekken.

Enkele weken daarvoor verschijnt ook Teen Titans #20, waarin Damian Wayne/Robin eveneens een nieuw team supertieners zal leiden.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.