Random Article


Deze Marvel Comic bevat het bloed van Stan Lee en staat online te koop

 

Posted 12/04/2018 by

De onenigheden met zijn dochter JC en de berichten daarrond zijn achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat alle problemen van de baan zijn voor Stan Lee. Bloed van Lee (al dan niet legitiem afgetapt) lijkt inderdaad in inkt verwerkt geweest te zijn en gebruikt te worden voor “Stan Lee’s DNA Solvent Ink”. Zo kan je je eigen stukje Stan Lee krijgen op een comic – strips die na een online hetze niet lang meer beschikbaar zullen zijn…

De lugubere stempel duikt onder meer op The Mighty Thor #700, maar ook een Rise of the Black Panther-comic die op Ebay te koop staat. De verkoop eindigt morgenavond en heeft momenteel de kaap van $1000 overschreden. We raden alvast af om deze voorlopig nog onduidelijke praktijk te steunen en erop te bieden.

Het idee van “Stan Lee’s DNA Solvent Ink” werd begin oktober 2017 uitgedacht via Disney en Marvel’s Avengers S.T.A.T.I.O.N.-touringprogramma na de fatale schietpartij in Las Vegas en zou een manier zijn om exclusief en kostelijk materiaal te realiseren ter ondersteuning van de nabestaanden van de slachtoffers. Onlangs werden deze Marvel-comics die tijdelijk in Las Vegas te koop waren en van een certificaat vergezeld werden, wel opnieuw uit de rekken gehaald. Wat een vreemde situatie…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.