Random Article


Marvel Comics-hoofd C.B. Cebulski overweegt om de Variant Covers aan banden te leggen

 

Posted 10/04/2018 by

De incentive covers, je kent ze ongetwijfeld wel. Elke maand voegt Marvel enkele extra covers toe aan haar aanbod voor extra grote winkels. Wanneer een winkel van bijvoorbeeld een nummer negen genoeg kopieën afneemt en dan voldoende aantallen van het tiende deel bestelt, kan die shop een speciale incentive variant verkrijgen. Zo krijgen die “variant” covers vaak een artificiële waarde, simpelweg omdat ze minder vaak voorkomen.

Het zorgt natuurlijk voor mooie, maar weliswaar opgeklopte kwartaalcijfers bij Marvel. Hoofdredacteur C.B. Cebulski liet vorig weekend op C2E2 vallen dat de praktijk mogelijk aan banden zal worden gelegd. Er doen immers gesprekken de ronde om de “destructieve variant craze” binnen te perken te houden of zelfs af te schaffen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.