Random Article


The Batman Who Laughs keert nog terug na DC’s Metal-event

 

Posted 28/03/2018 by

De grote break-out-ster na DC’s Metal-event is zonder twijfel “The Batman Who Laughs”. Deze creatie van Scott Snyder and Greg Capullo is een alternatieve versie van Bruce Wayne/Batman die op zijn wereld geïnfecteerd werd door een stervende Joker. Het resultaat was een gestoord en gewelddadig monster dat “ons” DC-universum nu binnengedrongen is.

Ondanks het einde van Metal na het zesde nummer zal het personage toch nog opduiken in de comics van DC. Logisch, natuurlijk, gezien de verkoopcijfers. Zijn eerste post-Metal optreden wordt The Immortal Men #3 van James Tynion IV en Ryan Benjamin op woensdag 13 juni.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.