Random Article


Marvel onthult het event van 2018: Infinity Wars!

 

Posted 28/03/2018 by

Ze werken er bij Marvel al enkele weken en zelfs maanden naartoe, maar er komt inderdaad een nieuwe “Infinity Saga”, een volgende kosmische cross-over bij het House of Ideas. Geïnspireerd door de vorige Infinity Gauntlet/Infinity War-saga uit de jaren 90 en de hierop gebaseerde live-action blockbuster Avengers: Infinity War zal het nieuwe event Infinity Wars getiteld worden. Uiteraard draait het allemaal rond de Infinity Stones, zes machtige artefacten die verzameld zullen worden door verschillende Marvel-helden en -schurken.

Het creatieve team van dienst bestaat uit schrijver Gerry Duggan (Deadpool, Uncanny Avengers), tekenaar Mike Deodato Jr. (Amazing Spider-Man) en colorist Frank Martin (Old Man Logan). Infinity Wars zal in juli van start gaan (na een Prime-prequel) en volgt zo op de onafgebroken stroom aan Infinity Countdown-one-shots en Infinity Prime-inleidingen. We dachten dat dat vertrek van Axel Alonso meer zou betekenen…

Meer informatie volgt binnen een tweetal weken op C2E2.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.