Random Article


DC Comics brengt de “Essentials” opnieuw uit in een handig leesformaat!

 

Posted 28/03/2018 by

DC Comics zal eindelijk haar iconische verhaallijnen beginnen bundelen in handige, oversized tradepaperbacks. Na de “DC Essential Graphic Novels”-lijstjes van de afgelopen jaren, waarin de Amerikaanse uitgever haar eigen klassiekers aanprees, zullen die nu ook onder dezelfde noemer opnieuw beschikbaar worden.

Dankzij DC Essentials krijgen moderne klassiekers zoals Batman: The Court of Owls Saga, The Flash: Starting Line, en Justice League: The Darkseid War nu dus een nieuwe uitgave die iets dikker en handiger is. Concreet wordt er gemikt op een driehonderd à vierhonderd pagina’s voor een economische prijs van een 24,99 tot 29,99 dollar en dat vooral voor nieuwe lezers. Marvel deed dat natuurlijk al even met haar “Epic Collections”. De eerste drie delen verschijnen in september en oktober.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.