Random Article


Unicron slokt binnenkort het Transformers-universum van IDW op

 

Posted 26/03/2018 by

Bij IDW werkt men de komende maanden naar het einde van hun Transformers-comics toe. Niemand minder dan de wereldverslindende Unicron zal in mei op Free Comic Book Day opduiken. Daarna volgt een tweewekelijkse zesdelige minireeks rond de komst van de immense Transformer, waarna het universum zal eindigen.

Transformers: Unicron door John Barber (Optimus Prime), Alex Milne (More Than Meets The Eye) en Sebastian Cheng (Revolution) wordt bovendien begeleid door verschillende variant covers en zal zo het einde betekenen van de huidige Transformers-comic bij IDW die al twaalf jaar de avonturen van de Autobots en Decepticons publiceert. Wat de impact zal zijn voor het gedeelde Hasbro-universum, is nog niet geweten.

FCBD 2018 Transformers Unicron #0 verschijnt op zaterdag 5 mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.