Random Article


Jim Lee krijgt eindelijk zijn eigen Artifact Edition bij IDW

 

Posted 26/03/2018 by

Hij heeft er even op moeten wachten, maar sterartiest Jim Lee (Batman: Hush, Justice League) zal binnenkort zijn naam zien pronken op een “Artifact Edition”. Sinds 2010 publiceert IDW Publishing hun bejubelde extra dikke hardcovers, de Artist Editions, boordevol gedetailleerde scans van het tekenwerk van een sterartiest uit de industrie. Een spin-off van die reeks is de Artifact Edition, waarbij geen volledige verhalen worden opgenomen, maar wel losstaande prentjes.

De Jim Lee DC Legends Artifact Edition zal 144 pagina’s bevatten en verschillende splash pages, covers en pagina’s van Lee’s werk bij DC Comics tonen. Verwacht onder meer materiaal uit Batman en Wildcats in dit boek dat in september zal verschijnen. Een prijs van een €150 ligt binnen de lijn der verwachting.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.