Random Article


Live-Action Trailer voor Power Rangers: Shattered Grid met Jason David Frank

 


Posted 24/03/2018 by

Op woensdag 28 maart gaat bij BOOM! Studios het Shattered Grid-event van start in de Mighty Morphin Power Rangers-comic. Voor die gelegenheid hebben schrijver Kyle Higgins en niemand minder dan Power Rangers-legende Jason David Frank een exclusieve live-action trailer ontwikkeld. We herkennen David Frank als de duistere Lord Drakkon – een alternatieve en oudere versie van traditionele Green/White Ranger Tommy Oliver, gespeeld door Jason David Frank.

Het event gaat van start in Mighty Morphin Power Rangers #25 van Kyle Higgins en artiest Daniele Nicuolo. De covers worden voorzien door Goni Montes. In de verhaallijn keert Lord Drakkon terug en belooft hij het de Rangers flink moeilijk te maken…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.