Random Article


Chip Zdarsky (Sex Criminals) tekent exclusief contract bij Marvel

 

Posted 22/03/2018 by

Na het vertrek van Brian Michael Bendis ging het gerucht rond dat ook andere auteurs wel eens het House of Ideas-schip zouden willen verlaten. Geheel tegenstrijdig met dat bericht kondigde Marvel deze week aan dat schrijver Chip Zdarsky (eigenlijk Steve Murray) een exclusiviteitscontract heeft afgesloten met de Amerikaanse uitgever. Zijn talent blijft dus veilig op stal bij Marvel en blijft behouden voor hun superheldentitels.

Zdarsky is natuurlijk bekend van Sex Criminals bij Image, Jughead bij Archie, maar werkte ook aan Marvel’s Star-Lord en Howard the Duck, en zette zich vorig jaar opnieuw stevig in de schijnwerpers met zijn succesvolle Peter Parker – The Spectacular Spider-Man en Marvel’s Two-in-One

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.