Random Article


Marvel’s hipste mutant Dazzler krijgt nog eens een eigen one-shot

 

Posted 21/03/2018 by

Marvel kondigde afgelopen week Dazzler: X Song aan. Het wordt een eenmalige one-shot door Magdalene Visaggio en artieste Laura Braga (Captain Marvel, Superior Iron Man, Punisher) met als centrale figuur een van de te weinig gebruikte mutanten bij Marvel: Dazzler. De cover wordt voorzien door Elizabeth Torque.

DazzlerAlison Blaire verscheen voor het eerst in Uncanny X-Men #130 (1980) als creatie van Tom DeFalcon, John Romita, Jr., Louise Simonson en Roger Stern. Blaire is in staat om geluid en vibraties om te zetten in licht en energiestralen, en was doorheen de jaren ook een prominente (disco)zangeres (hoewel men hier meer voor een punk-vibe gaat).

X Song verschijnt op woensdag 6 juni.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.