Random Article


DC kondigt officieel Justice League #1 van Scott Snyder en Jim Cheung aan

 

Posted 19/03/2018 by

Enkele dagen geleden berichtten we het al, maar vandaag kondigde DC Comics de comic officieel aan. Na het No Justice-event bij komt de uitgever met een nieuwe nummer één met een nieuw (maar nog steeds herkenbaar) superheldenteam in een tweemaandelijkse Justice League. Op de cover herkennen we Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Aquaman en Cyborg, maar ook terugkerende figuren zoals Martian Manhunter, Hawkgirl en Green Lantern John Stewart – altijd leuk voor wie opgroeide met de zaterdagochtend-cartoon!

Voor dit nieuwe nummer zal bovendien niemand minder dan Marvel-wonderkind en tekenaar Jim Cheung (New Avengers) het creatieve team van de op Justice League debuterende Scott Snyder en artiest Jorge Jimenez vervoegen. Cheung die eind vorig jaar nog Marvel Two-in-One nieuw leven inblies, werd ook begin dit jaar al vervangen door Schiti. De wissel zat er dus aan te komen.

Het nummer debuteert op woensdag 6 juni! Het tweede nummer verschijnt al op 20 juni.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.