Random Article


Batman is niet langer de vader van Robin

 

Posted 12/03/2018 by

In 2006 dook Damian Wayne voor het eerst op in de Batman-titels als creatie van Grant Morrison en Andy Kubert. De kwajongen en zoon van Bruce Wayne/Batman en Talia al Ghul (die eigenlijk zijn debuut maakte als baby in Batman: Son of the Demon uit 1987) groeide al snel uit tot een vaste waarde en nam de mantel van Robin over. De afgelopen jaren ging hij dan ook meermaals op avonturen met zijn Bat-paps waardoor geleidelijk een hechte band ontstond.

Die komt in Deathstroke #30 van Christopher Priest en Carlo Pagulayan onder druk te staan. Als onderdeel van de Deathstroke vs Batman-verhaallijn – die dus geen aparte minireeks wordt zoals eerst gedacht – wordt immers onthuld dat niet Bruce Wayne de vader van Damian is. Die eer gaat naar de ultieme DC Comics-huurmoordenaar, Deathstroke! Of deze onthulling ook waar en blijvend zal blijken, weten we binnen enkele maanden.

Deathstroke #30 verschijnt op woensdag 4 april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.