Random Article


Ant-Man & The Wasp krijgen eigen Marvel-minireeks door Mark Waid en Javier Garron

 

Posted 05/03/2018 by

Marvel heeft deze week alweer een nieuwe minireeks aangekondigd, Ant-Man & The WaspHet zesdelige verhaal wordt verzorgd door schrijver Mark Waid (The Flash, Superman: Birthright, Irredeemable, Daredevil, JLAKingdom Come) en artiest Javier Garron (Secret Warriors, Venom) en focust op de huidige Ant-Man/Scott Lang die per ongeluk te fel krimpt en vastzit in Marvel’s “Microverse”. Aan de Wasp/Nadia Pym (de dochter van Hank Pym/de eerste Ant-Man) om hem te redden.

Het eerste nummer verschijnt op woensdag 6 juni – uiteraard net op tijd voor de Ant-Man & The Wasp-film!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.