Random Article


Nick Spencer (Secret Empire) en Ryan Ottley (Invincible) nemen Marvel’s Amazing Spider-Man over

 

Posted 01/03/2018 by

De wissel van de wacht is rond. Dat Dan Slott niet langer Marvel’s The Amazing Spider-Man zou schrijven, wisten we al. Nu weten we ook wie dat wel zal doen de komende jaren.

Auteur Nick Spencer, vooral bekend van het ondermaatse Secret Empire en het goed onthaalde The Superior Foes of Spider-Man, wordt de bedenker van Spidey’s komende avonturen. Naar eigen zeggen zal hij focussen op de dualiteit tussen Peter Parker en zijn gemaskerde persona (maar welke Spidey-auteur deed dat niet?) en ook verschillende fan-favoriete personages terugbrengen. Spencer vermeldde alvast J. Jonah Jameson, Black Cat én Mary Jane Watson.

Voor de gelegenheid zal tekenaar Ryan Ottley, vooral bekend van Invincible dat vorige maand definitief eindigde, Immonen op de titel vervangen. Hij wordt bijgestaan door inkter Cliff Rathburn & colorist Laura Martin. Om helemaal een einde te stellen aan het tijdperk van Dan Slott zal de reeks ook (alweer) een nieuwe nummer één krijgen, zoals de andere Marvel-iconen eerder al kregen.

The Amazing Spider-Man #1 verschijnt in juni.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.