Random Article


Marvel kondigt Captain America #1, Thor #1 en The Immortal Hulk #1 aan

 

Posted 01/03/2018 by

Jawel, zoals verwacht na hun “nieuwe start”, keren de aloude iconische personages bij Marvel stukje bij beetje terug in vertrouwde verhalen. Afgelopen week kondigde de uitgever zo reeksen aan voor Captain America/Steve Rogers, Thor Odinson en de Hulk/Bruce Banner:

  • The Immortal Hulk #1 door Al Ewing (Avengers: No Surrender) en artiest Joe Bennett verschijnt in mei en zal focussen op de recente dood van Bruce Banner/de Hulk en de gevolgen daarvan.
  • Thor #1 door Jason Aaron (The Mighty Thor) en Mike Del Mundo (Avengers) verschijnt op woensdag 13 juni.
  • Captain America #1 door Ta-Nehisi Coates (Black Panther) en artiest Leinil Yu (New Avengers) verschijnt op de Amerikaanse nationale feestdag, 4 juli. Covers worden voorzien door de meesterlijke Alex Ross. In mei verschijnt er wel al een Free Comic Book Day-inleiding door hetzelfde creatieve team.

Marvel’s absolute mainstays keren dus terug en krijgen elk een eigen comicbookreeks met uiteraard een goedverkopende nieuwe nummer één. Daarnaast zullen figuren zoals Jane Foster – ondanks haar dood – en Amadeus Cho ook blijven bestaan. Wordt vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.