Random Article


Marvel’s kosmische Ghost Rider en Multiple Man krijgen nieuwe reeksen

 

Posted 27/02/2018 by

De opkomende veranderingen bij Marvel in mei betekenen ook de komst van verschillende nieuwe reeksen. Zo krijgen twee relatief obscure figuren een eigen comic. Enerzijds krijgt de pas gecreëerde kosmische Ghost Rider een eigen titel na zijn debuut in Thanos #13 (november 2017) van Donny Cates en Geoff Shaw. Cates zal het verhaal ook zelf schrijven. Meer informatie is er voorlopig niet.

Anderzijds keert ook de Multiple Man/Jamie Madrox terug na zijn schijnbaar overlijden in 2016 door toedoen van de Terrigen Mist. De comic wordt verzorgd door Matthew Rosenberg (Phoenix Resurrection: The Return of Jean Grey) en artiest Andy MacDonald (Justice League of America) en verschijnt in juli.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.