Random Article


Teenage Mutant Ninja Turtles Vol. 3 krijgt na meer dan twintig jaar eindelijk een einde bij IDW

 

Posted 23/02/2018 by

In 1996 brachten schrijver Gary Carlson en artiest Frank Fosco hun controversieel derde volume van Teenage Mutant Ninja Turtles uit bij Image Comics. Deze run (opnieuw in zwart-wit zoals de eerste strips) introduceerde allerlei duistere verhalen in de comics rond de gemuteerde schildpadden, nog steeds in handen van Mirage Studios, en zou uiteindelijk 23 nummers tellen. De verhaallijnen werden echter nooit als canon erkend door Mirage.

Binnenkort pikt IDW de reeks echter opnieuw op en doopt het derde volume om tot TMNT: Urban Legends. De nummers worden opnieuw uitgebracht, ditmaal in kleur, en zullen opgevolgd worden door #24, 25 en 26. Jawel, Carlson en Fosco mogen hun TMNT-comic dus afwerken. In 2011 verschenen er al twee fan-made nummers 24 en 25, maar die worden niet opgenomen in de reeks. Alles over de Image-periode van TMNT lees je in onze START TO READ.

Het eerste nummer verschijnt op woensdag 16 mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.