Random Article


Chris Claremont keert terug voor Marvel’s X-Men Wedding Special #1

 

Posted 17/02/2018 by

Sinds hij in 2014 een exclusief contract met Marvel afsloot, heeft een nu 67-jarige Chris Claremont niet zo bijster veel meer geschreven. Zijn Nightcrawler-comic verdween dan ook in 2015 op de pre-order-lijst. Binnenkort keert de meester der X-Men echter terug voor het huwelijk van een van zijn creaties, Kitty Pryde en haar geliefde Colossus.

Samen met auteurs Marc Guggenheim en Kelly Thompson en onder andere artiesten Greg Land en Marika Cresta verzorgt hij immers X-Men Wedding Special #1 – een noodzakelijke companion bij X-Men Gold #26-30 door Marc Guggenheim en artiest Paulo Siqueira. De special verschijnt op woensdag 16 mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.