Random Article


Eerste Trailer voor modern radioprogramma ‘Wolverine: The Long Night’

 


Posted 09/02/2018 by

Naar radio wordt misschien minder en minder geluisterd, maar podcasts daarentegen zijn wel heel populair. Ook Marvel heeft dat gemerkt en plant daarom een podcast met script (ook wel een modern radioprogramma) rond hun populaire mutant en X-Men-mainstay, Wolverine. In Wolverine: The Long Night gaan agenten Sally Pierce en Tad Marshall op onderzoek in het dorpje Burns, Alaska naar een mysterieuze seriemoordenaar. Hun hoofdverdachte? De eenzaat ‘Logan’.

Tot de cast voor The Long Night behoren onder meer Richard Armitage (“The Hobbit”), Scott Adsit (“30 Rock”), Bob Balaban (“Moonrise Kingdom”) en Brian Stokes Mitchell (“Mr. Robot”). De tiendelige reeks gaat in midden maart van start op Stitcher, de podcast-app bij uitstek. Meer informatie (en een gratis proefversie) vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.