Random Article


Schrijver Brian Azzarello (100 Bullets, Before Watchmen) komt naar FACTS Spring Edition

 

Posted 07/02/2018 by

Wat een naam! FACTS kondigde vandaag aan dat niemand minder dan comicbookauteur Brian Azzarello naar de opkomende lente-editie zal komen!

Azzarello is natuurlijk bekend als “crimi-auteur” en schrijver van heel wat comicbookprojecten. Bekendst is wellicht zijn creatie bij Vertigo, 100 Bullets (samen met artiest Eduardo Risso). Daarnaast werkte hij ook voor DC Comics aan onder meer Batman: Europe, samenwerkingen met Lee Bermejo zoals Before Watchmen Rorschach, Luthor en Joker, maar ook Hellblazer, Wonder Woman, The Dark Knight III: The Master Race en natuurlijk Superman: For Tomorrow (met Jim Lee). Ook werkte hij aan animatiefilms Batman: Gotham Knight (2008) en Batman: The Killing Joke (2016).

De opkomende lente-editie van FACTS gaat op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 door in Flanders Expo Gent!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.