Random Article


Scott Snyder neemt DC’s Justice League over met “No Justice” Event

 

Posted 29/01/2018 by

Er staan veranderingen op til bij ‘s werelds meest iconische superheldenteam, DC’s Justice League. Na het huidige Dark Nights: Metal-event zal niemand minder dan schrijver Scott Snyder (Batman, Metal, Swamp Thing) samen met Francis Manapul (Trinity, The Flash) een volgend tijdperk voor de League inluiden met No Justice, een wekelijkse vierdelige miniserie die een einde maakt aan het huidige DC Rebirth-tijdperk van het team en een nieuwe start biedt met nieuwe reeksen… en een nieuwe League. Justice League zal eindigen met deel #43, Justice League of America stopt met #29 (eerder werd ook al aangekondigd dat Trinity rond Batman, Superman en Wonder Woman zou stoppen met deel #22). Snyder zal de nieuwe Justice League-titel schrijven en wordt bijgestaan door James Tynion IV en Joshua Williamson bij de zusterreeksen.

 

In het vierdelige No Justice zal de intergalactische veroveraar en aartsvijand van Superman Brainiac de Justice League opdelen in vier specifieke teams om een gigantische dreiging tot de Aarde af te wenden. Opsplitsen en kosmische dreigingen zijn niets nieuws voor de League, maar de helden beseffen dat ze hun rooster danig moeten uitbreiden. Zo zullen er ook enkele gekende Teen Titans, maar ook villains een plaatsje krijgen naast ‘s werelds grootste superhelden.

Team Mystery bestaat uit Superman, Sinestro, Starfire, Martian Manhunter (die zijn langverwachte terugkeer tot de League maakt) en Starro The Conqueror (de allereerste vijand die de League bevocht in 1960). Team Entropy bestaat uit Batman, Deathstroke, Lex Luthor, Lobo en Beast Boy. Team Wonder brengt Wonder Woman, Raven, Dr. Fate, Zatanna en Etrigan The Demon bij elkaar en in Team Wisdom komen Harley Quinn, The Atom, Cyborg en Robin samen onder The Flash.

No Justice #1 ligt op 9 mei in de winkelrekken. De nieuwe Justice League-reeksen gaan dan van start in juni.


Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.